egy magyar nő szíve

October 1, 2015

feladatom egy mai magyar nő szívének vizuális megjelenítése volt.

íme:) 

 

"Nehéz feladat volt, hogy úgy próbáljam meg látni a világot, mint a többi nőtársam, mivel egész életemben kicsit másabb voltam – nem annyira rózsaszín, inkább lila. Ma sem vagyok kimondottan az a nő, aki egy hatalmas gyémántgyűrű látványától elalél. Nem kimondottan szeretem a szerelmes filmeket sem, előbb nézek meg a moziban egy sci-fit, mint egy új love storyt. Az én szívem csücskében nagyobb helyet foglal el az erdő, a természet, egy jó kirándulás, mint a shoppingolás... De attól ilyen színes a világ, hogy sokfélék vagyunk. :)

Ezt a rajzot úgy készítettem, hogy végigzongoráztam a fejemben, a környezetem, ismerőseim mikről mesélnek, mikről posztolnak a Facebookon, és ebből állt össze ez a kép. Sokfélék vagyunk, de szerintem ezek a fő témakörök nagyjából mindenkit érintenek.

 

 

A szerelem örök középpontja a nő szívének.

 

 

Ugyan sokszor megpróbáljuk kiiktatni az érzéseinket, hogy ne fájjon (már megint), vagy behelyettesíteni valamivel, ami szeretetet ad vagy erősebbnek érezzük magunkat tőle, de előbb-utóbb visszatérünk rá. Amikor pedig megtaláljuk a szerelmet, újra megvan a szívünk közepén az a hely, ami a legnemesebb érzések helyszíne.

Második szerelem a vásárlás, a rengeteg szépségápolási kencefice beszerzése és használata, plusz a felesleges kacatok vásárlásában például abszolút ügyesebbek vagyunk, mint az ellenkező nem.

Szokták mondani, hogy a nők örökké agyalnak... és sajnos tényleg tele van a fejünk és a szívünk örökké... félelmeink a csalódástól, az öregedéstől. A karrierben és a magánéletben való párhuzamos helytállás nehézségei is nagyjából minden nő életében jelen vannak, amint kirepülünk a családi fészekből és a nagybetűs élet keresztezi az elképzeléseinket.

És persze, ami szerintem majdnem 100%-os igen választ kapna, ha kitöltetnénk az összes nővel a világon: minden nő imádja a kisállatokat. Azonnal előbújik mindenkiből az anyai ösztön, amint meglátunk egy csetlő-botló kis apróságot, gügyögni kezdünk, legyen az ember-gyerek vagy bármi más faj."

 

forrás: vous / http://www.vous.hu/hir/20150929-magyar-no-szive-2015-ben-grafika

 

 

 

Please reload

Featured Posts

webdesign vázlatok

August 9, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

December 15, 2015

December 15, 2015

October 1, 2015

October 1, 2015

September 2, 2015

September 1, 2015

August 30, 2015

August 25, 2015

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now